De interventies/behandelingen omvatten twee grote doelen 

1. Het wegwerken van symptomen door de oorzaak aan te pakken

2. De persoon terug controle geven over zijn/haar gezondheid

KINESITHERAPIE

Voor wie?

Sportblessures, spier- en peesletsels, nek- en rugklachten, post-operatieve revalidatie, personal training...

Meerdere invalshoeken

Vaak ligt een deel van de oorzaak daadwerkelijk binnen je bewegingsstelsel. Toch zien we soms dat andere factoren ook een belangrijke belemmerende of bevorderende rol spelen. Denk maar aan slaapkwaliteit of de intensiteit waarmee je sport. 


Behandelstrategie kiezen

De combinatie van de juiste invalshoeken zal de juiste behandelstrategie vormen. Aangepast aan  het specifieke karakter van situatie. 

Controle nemen

Eenmaal je de behandelstrategie onder de knie hebt, zoeken we naar manieren om dit in je dagelijkse leven te implementeren. Zo krijg en behoud je controle over je gezondheid.


ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

Voor wie?

Steeds terugkomende klachten zoals chronische ontstekingen, diabetes II, spijsverteringsproblemen, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, sportprestatie verbetering, allergie-gerelateerde klachten...

Meerdere invalshoeken

Om de oorzaak te achterhalen brengen we de 3 belangrijkste energie-systemen in kaart: het immuunsysteem, het brein en het metabolisme.

Werken ze samen of werken ze elkaar tegen?

Behandelstrategie kiezen

We proberen de 3 energiesystemen elkaar zo goed mogelijk te laten helpen. Afhankelijk van de oorzaak, zullen we dus ook één of meerdere systemen in de behandelingen opnemen.